krachten
bundelen

lokale
partners

Samen sta je sterk en met samen kun je meer tot stand brengen dan alleen. Brouwereiland is een duurzame ontwikkeling. En zoals ons uitgangspunt altijd geweest is beperkt zich dat niet tot duurzame technische zaken.

Duurzaam betekent ook dat we kiezen voor dichtbij en kiezen voor de kwaliteit die in de regio voorhanden is. Kiezen voor de mensen die in de regio wonen, werken en ondernemen. En deze regio biedt zoveel goeds. Samenwerken met mensen die betrokken zijn bij het gebied en betrokken zijn bij de samenleving.

Uit ervaring weten we dat je met gepassioneerd lokale partners heel veel kunt bereiken en veel voor elkaar kunt betekenen. In werkgelegenheid, in innovatie, in creativiteit en in flexibiliteit. Meer dan we ieder apart voor mogelijk kunnen houden.

Zeelenberg Architectuur

Zeelenberg Architectuur is geworteld in de zuidwestelijke delta. Het bureau is gespecialiseerd in integrale planontwikkeling, leisure en het mede ontwikkelen van nieuwe projecten. Daarbij wordt gewerkt vanuit de eigen projectfilosofie. De beleving van de gebruiker, de natuurlijke en sociale structuur van de omgeving en de realisatie van lokale ecologische, economische en maatschappelijke welvaart staan daarbij centraal.

Vervoort Meubelen

Vervoort Meubelen is erg enthousiast om deel te mogen nemen aan dit prachtige project. Wij zullen samen met u er voor zorgen dat uw villa naar uw dromen wordt ingevuld.

De sferen stralen voornamelijk rust en soberheid uit, zijn authentiek en minimalistisch. Duurzaamheid neemt een centrale plek in de woonstijlen.
Daarom zorgen we voor mooie kwaliteit meubels en materialen waarmee u nog lang plezier van zult hebben. Simpelheid siert in dit geval.

Graag nodigen wij u uit om samen met ons stylingteam uw woning naar eigen wens en smaak in te richten.

Tot ziens in de modelwoning!

Guus en Fenny